fredag den 29. april 2011

I wish...




Jeg ville ønske, at jeg var ejeren af en af de flotte Canon eos 550 d! Det bliver forhåbenligt mit næste måneds køb, da jeg gerne ville have en, der ikke er så dyrt. Jeg spare nemlig op til en uge i London her i sommerferien, som ikke er just billig.  Jeg tror, jeg må en smut forbi Metroen og ellers holde øje med den Blå avis - kryds fingre for mig! Men indtil da, må I nøjes med nogle ikke så kvalitetsfulde billeder, da mit seneste kamera er ødelagt - længe leve webcam, siger jeg bare.

torsdag den 21. april 2011

Bolig indretning










Indretning. Jeg kan sidde i flere timer og kigge bolig blade igennem, imens jeg udplukker små ting eller ideer fra hvert blad, som jeg kan bruge til at indrette mit helt eget drømme lejlighed. Jeg kan enormt godt lide store hvide rumme med kolosale vinduer og murvæggge, i vaskeægte New York stil. Men det skal ikke kun være stil rent og hvidt, der skal også være plads til hyggelige hjørner og en splash af skønne farver til møblerne og ikke mindst på de store og små malerier - som jeg også forstiller mig at der skal være.

Billede nr. 2 og 3 giver et godt billede på mine ønsker. De billeder er faktisk fra to blogs, hvis blogger er så pokkers heldige at bo i sådan nogle fantastiske omgivelser! Ak hvem bare jeg havde en million....... Men hov, det minder mig om, at jeg selv er midt vejs igang med at lave om på mit eget værelse- jeg glæder mig til at projektet bliver færdig, så kan I også få lov til at se resultatet!

lørdag den 16. april 2011

Starting something new

Godaften påskeferie og velkommen til min blog!

Jeg har længe trippet rundt og fulgt bloggetrenden fra sidelinjen, alt imens min lyst til at oprette en blog selv har pirrede mig og vokset sig større og større. Jeg har simpelthen for mange ting, som jeg gerne ville ud med og kommer derfor til at blogge om både stort og småt. Bloggen er egentligt mest til glæde for mig selv.  Men jeg håber dog på, at kunne inspirer, overraske og glæde jer lige så meget, som jeg har fået glæde af andre blogs.