onsdag den 25. maj 2011

Nye købs




Jeg er blevet lidt bedre til at klare mig uden et kamera, så derfor ser I først de seneste køb nu. Kjolen og læderjakken er købt for ca. 1 måned siden. Imens nederdelen fik lov til at kom med mig hjem i dag, da jeg ikke kunne tage øjnene væk fra den. (-:

mandag den 23. maj 2011

Summer lovin!

Den perfekte gallakjole!




 Wow, har man set noget andet kjole være så enkelt og smuk? Jeg ved godt, at jeg kun er en afsluttende 1 g`ere  - men jeg kunne simpelthen ikke lade være med at tænke "Det er min gallakjole!", da jeg så denne her gudsmukke kjole, båret af en lige så smuk kvinde. Jeg er eksremt facineret af gulvlange kjoler og har allerede tjekket ud på min skoles hjemmeside, hvad 3. g`erne havde på til deres galla i år.

De så helt fantastisk ud! :-)) Hvilket gjorde, at jeg kun begyndte at glæde mere endnu mere til mit eget galla fest, hvor jeg forhåbenlig ville bære en kjole som denne. Min må dog gerne være mørke grøn eller mørke rød istedet for, da jeg har helt sort hår. Har I set kjoler ligende nogle steder -  så må I endelig gerne sige til? (-:

søndag den 1. maj 2011

Happy Sunday!



Det er første 1 maj. Det er arbejdernes dag. "8 timers arbejde, 8 timers frihed og 8 timers hvile!" Hurra for Karl Marx, hurra for at vi stadig har det og endelig, hurra for at folk stadig har lyst til at gøre arbejdslivet bedre! Men nu for at vende tilbage til den 1 maj, så betyder den første i måneden også løn og feriepenge for de fleste af os. Jeg har brugt søndagen på, at shoppe i Centeret med min stor søster. Jeg elsker de sprøde hårdtjente feripenge og har da også hygget mig gevaldigt med dem på shoppingturen - der blev mest købt pacis t-shirts og ellers en masse undertøj. Man kan aldrig købe nok undertøj!

fredag den 29. april 2011

I wish...




Jeg ville ønske, at jeg var ejeren af en af de flotte Canon eos 550 d! Det bliver forhåbenligt mit næste måneds køb, da jeg gerne ville have en, der ikke er så dyrt. Jeg spare nemlig op til en uge i London her i sommerferien, som ikke er just billig.  Jeg tror, jeg må en smut forbi Metroen og ellers holde øje med den Blå avis - kryds fingre for mig! Men indtil da, må I nøjes med nogle ikke så kvalitetsfulde billeder, da mit seneste kamera er ødelagt - længe leve webcam, siger jeg bare.

torsdag den 21. april 2011

Bolig indretning










Indretning. Jeg kan sidde i flere timer og kigge bolig blade igennem, imens jeg udplukker små ting eller ideer fra hvert blad, som jeg kan bruge til at indrette mit helt eget drømme lejlighed. Jeg kan enormt godt lide store hvide rumme med kolosale vinduer og murvæggge, i vaskeægte New York stil. Men det skal ikke kun være stil rent og hvidt, der skal også være plads til hyggelige hjørner og en splash af skønne farver til møblerne og ikke mindst på de store og små malerier - som jeg også forstiller mig at der skal være.

Billede nr. 2 og 3 giver et godt billede på mine ønsker. De billeder er faktisk fra to blogs, hvis blogger er så pokkers heldige at bo i sådan nogle fantastiske omgivelser! Ak hvem bare jeg havde en million....... Men hov, det minder mig om, at jeg selv er midt vejs igang med at lave om på mit eget værelse- jeg glæder mig til at projektet bliver færdig, så kan I også få lov til at se resultatet!

lørdag den 16. april 2011

Starting something new

Godaften påskeferie og velkommen til min blog!

Jeg har længe trippet rundt og fulgt bloggetrenden fra sidelinjen, alt imens min lyst til at oprette en blog selv har pirrede mig og vokset sig større og større. Jeg har simpelthen for mange ting, som jeg gerne ville ud med og kommer derfor til at blogge om både stort og småt. Bloggen er egentligt mest til glæde for mig selv.  Men jeg håber dog på, at kunne inspirer, overraske og glæde jer lige så meget, som jeg har fået glæde af andre blogs.